Vaihtoehto, joka koostuu useista moduuleista

Vaihtoehto, joka koostuu useista moduuleista

Pukuhuone - se on toimivuutta, mukavuutta ja mukavuutta joka päivä. Mutta kaiken tämän saavuttamiseksi on välttämätöntä valita oikea järjestelmärakenne säilytykseen, niin että asiat ovat kunnossa, ne olivat aina helppoja saada ja puhdistaa.

sisältö:

 • Kehysjärjestelmä
 • Paneeliasetus
 • Verkkojen rakentaminen
 • Modulaariset kompleksit
 • Erilaisia ​​täytteitä
 • IKEA-järjestelmät 
 • Mistä voin ostaa sen?
Kannettava runkorakenne, joka voidaan eristää kirkkaalla verholla

Kannettava runkorakenne, joka voidaan eristää kirkkaalla verholla

Siinä on useita etuja vaatekaapit:

 1. auttaa vapauttamaan tilaa paitsi huonekaluilla;
 2. tuottavasti käytetty seinäpinta;
 3. asioiden helppokäyttöisyys - ne näkyvät edelleen;
 4. on kätevää säilyttää suuria esineitä, esimerkiksi matkalaukkua, pölynimuria jne.

On olemassa useita vaihtoehtoja, joista jokainen on kätevä ja toimiva ja sillä on etuja ja haittoja. Näitä ovat:

 • kehykset metallituotteet;
 • paneelivalinnat;
 • nettomallit;
 • modulaarisia komplekseja.
Ulkona kulma makuuhuoneessa korvaa valtava kaappi

Ulkona kulma makuuhuoneessa korvaa valtava kaappi

Kehysjärjestelmä

Tämä vaihtoehto syntyy metallirakenteiden ja puuelementtien yhdistelmästä. Järjestelmän avulla voit käyttää koko tilan katosta lattialle. Rakenteen takana olevan seinämän puuttumisen takia on helppoa. Metalliputkien runkoa täydentävät puiset hyllyt ja laatikot.

Huomautus! Monipuolisuuden ansiosta voit helposti vaihtaa sijaintia hyllykkö, lisätä palkkien määrää vaatteiden alla, tehdä ne kaksitasoiseksi.

Tällaista järjestelmää voidaan käyttää osion sijaan tiloja. Tämän mallin suunnittelu ja kustannukset ovat erittäin houkuttelevia. Miinuksista voimme huomata, ettei hyllylle ole rajoituksia, joten kertakäyttöiset vaatteet voivat pudota.

Paneeliasetus

Tässä tuotteessa on koristepaneeli, joka on kiinnitetty seinään, johon on kiinnitetty erilaisia ​​tavaroiden varastointi kohteita. Suunnittelussa ei ole lattia-, katto- ja sivupaneeleja. Elementtejä voidaan siirtää ja vaihtaa. Tällaiset kompleksit voivat piilottaa epätasaisuuksia ja puutteita seinällä, mutta niillä on korkeat kustannukset.

Verkkojen rakentaminen

Tämä on kevyt jousitusjärjestelmä. Vaakakiskot on kiinnitetty seinään, johon ohjaimet on asennettu ja jotka sijaitsevat pystysuorassa asennossa. Näiden ohjausaukojen koko pituus on tehty, mikä tarjoaa hyllyjen ja verkkojen kiinnityksen. Rei'ityksen ansiosta on mahdollista muuttaa elementtien sijaintia.

Tärkeää! Leveyden avulla voit säätää ohjaimia, jotka liikkuvat pystysuorassa. Voi tehdä sisäänvedettävät korit ja hyllyt, käyttäen erityisiä liukureita. Tämä tallennusvaihtoehto on pieni, ja voit asentaa suunnittelun jopa sisään pieni pukuhuone.

Verkkojen rakentaminen mahdollistaa asioita"дышать", а так же не закрывает пространство

Verkkojen rakenne mahdollistaa asioiden "hengittämisen", eikä myöskään peitä tilaa

Huomautus! Toinen etu on mahdollisuus jakaa vaatteita ja löytää asia oikein. Mukavuutta ja mukavuutta varten on olemassa monia erilaisia ​​elementtejä silmäkokoonpanoille, jotka mahdollistavat pienien tavaroiden varastoinnin.

Miinuksilta voidaan sanoa hetki, että eri valmistajien komponentit eivät useinkaan yhdisty keskenään. Toinen haitta on korkeat kustannukset.

Verkkosuunnittelun tärkein etu on kokoonpannujen osien tiivistyminen

Verkkosuunnittelun tärkein etu on kokoonpannujen osien tiivistyminen

Modulaariset kompleksit

Tämä on klassinen vaihtoehto. Tällaisilla järjestelmillä on pohja, katto ja takaseinä, joten ne ovat melko raskas. Ne asennetaan pääsääntöisesti heti paikkaan, jossa ne pysyvät jatkuvasti. Voit vaihtaa hyllyjen korkeutta, mutta leveyttä ei voi säätää. Poikittaiset seinät jakavat rakenteen osastoihin ja kiinnittävät sen. Kuten kaikki muut järjestelmät vaatekaapit, modulaarinen vaihtoehto on monia täydellisiä sarjoja. Sen sijaan, että hyllyt, voit laittaa laatikot.

Tuotetiedot: elementtien määrä riippuu tarpeista. MDF: n ja laminoidun lastulevyn modulaarisia komplekseja toteutetaan ja ne ovat halvempi vaihtoehto. Liittimet sopivat kaikkiin, jotka on asennettu kaapin huonekaluihin.

Erillisistä osista koottu moduulijärjestelmä mahdollistaa lisäelementtien lisäämisen

Modulaarinen järjestelmä, joka on koottu erillisistä osista, mahdollistaa lisäelementtien lisäämisen

Kiinnitä huomiota! Pukuhuoneen monimutkaisuuden valitseminen riippuu kunkin huoneen ja budjetin koosta. Jos sijoitat koko sisällön oikein, jopa pienessä tilassa voidaan asentaa enemmän kuin suuri kaappi.

Erilaisia ​​täytteitä

Tärkeää! Vaatekaapit ja vaatekaapit auttavat pitämään asiat järjestyksessä ja lievittämään huonojen huonekalujen tilaa, mutta niiden toiminnallisuus riippuu suoraan sisäisen täytön huolellisuudesta.

Avoinna oleva tärkein tehtävä on kätevä ratkaisu asioiden tallentamiseen"шкафов"

Avoimet kaapit ovat päätehtävä kätevä ratkaisu varastointiin

Kaikkien rakenteellisten elementtien on oltava hyvin suunniteltuja ja kunkin osaston tarkoitus on otettava huomioon. Vaatekaapit tehdään tilauksesta tietyn huoneen koon mukaan. kaikki raastava ja palkit lasketaan ottaen huomioon asioiden mukava sijoittaminen ja helppokäyttöisyys.

Vihje! Jos sauva on liian korkea, käytä virroittimen.

Alustava suunnittelu mahdollistaa asian oikean järjestämisen

Alustava suunnittelu mahdollistaa asian oikean järjestämisen

Parhaan vaihtoehdon valitsemiseksi on syytä tutustua eri tallennusjärjestelmien kokoelmiin. Valtava valikoima täyttökomponentteja voit luoda erinomaisen paikan tehdä asioita.

 • Täyteaineessa tulee ottaa huomioon käyttäjän toiveet ja huoneen ominaisuudet.
 • On tarpeen laskea hyllyjen määrä, korit, laatikot.
 • Voit asettaa silityslauta-muuntajan tai laatikon peili.
Sisäänrakennettu silityslauta - se on kätevä ja tilaa säästävä

Sisäänrakennettu silityslauta - se on kätevä ja tilaa säästävä

IKEA-järjestelmät

Suuri suosio nauttivat maailmankuuluja valmistajia IKEA. Tämä johtuu niiden korkeasta toiminnallisuudesta ja kyvystä yhdistää eri muunnelmia, joiden avulla voit sopeuttaa tuotteet eri huoneiden kokoihin. Lisälaitteita on mahdollista täydentää - tämä lisää käyttömukavuutta.

Huomautus! Yhtiö tarjoaa useita sarjaa pukuhuoneita. Ne kykenevät mihin tahansa tyyliin hi-tech jopa klassikoita. Voit asentaa ne talon käyttämätönyn osaan (parveke, ullakko, loggia ja niin edelleen).

Tilavassa huoneistossa on varaa rakentaa erillinen säilytystila

Tilavassa huoneistossa voit rakentaa erillisen huoneen varastointia varten

Vihje! Erityisen ohjelmiston ansiosta käyttäjä voi itse suunnitella tallennuksen sisällön. Voidaan tilata liukuvat tai ripustettavat vaatekaappiovet.

IKEA: n lisäksi on monia yrityksiä, jotka valmistavat varastointilaitteiden komponentteja.

Maailmanmarkkinoiden johtajat:

 1. Larvij (Englanti)
 2. Elfa (Ruotsi)
 3. Aristo (Kiina)
 4. Element System (Saksa)

Venäjän markkinoilla tuodut valmistajat lisäksi edustavat kotimaisia ​​yrityksiä, jotka tuottavat vähemmän luotettavia ja käteviä huonekaluja.

Mistä voin ostaa sen?

Jos haluat ostaa laadukkaita tuotteita, sinun kannattaa käydä valmistajien kanssa suoraan valmistajien tai verkkokauppojen virallisilla verkkosivuilla. Kätevä järjestelmä tuotteiden etsimiseen auttaa sinua löytämään oikean mallin. Täydellinen kuvaus ja mahdollisuus tutustua eri vaihtoehtoihin takaavat oikean valinnan!

Klassinen sisustus huoneeseen

Klassinen sisustus huoneeseen

Jos sinulla on suuri huone pukuhuoneeseen, sinun ei tarvitse ostaa vaatekaappi. On välttämätöntä valita ja ostaa varastointilaitteita tilauksesta.

Tärkeää! Tuotteen hinta riippuu elementtien määrästä, valmistusmateriaalista ja mitoista. Lisäksi voit itse valita värin ja lisävarusteet.

Yksittäisen valmistuksen etu on se, että yritysasiantuntija mittaa huoneen, ehdottaa suunnittelua ottaen huomioon kaikki toiveesi, näyttää näytteet materiaaleista, joista rakentaminen tehdään. Asiakas saa useita vaihtoehtoja täyttöä varten, joista hän valitsee budjetin ja suunnittelun. Jos sinulla on valmis projekti, asiantuntijat voivat antaa suosituksia siitä, miten sitä parannetaan, jotta toiminnallinen kokonaisuus saadaan selville.

Tilava huone säilyttää asioita makuuhuoneeseen

Tilava huone säilyttää asioita makuuhuoneeseen

Lopuksi on syytä huomata, että pukuhuoneet ovat olleet lähes välttämättömiä mukavien asuntojen ominaisuuksina. He voivat korvata moninaiset hyllykkö, nightstands ja kaapit, jotka häiritsevät tilaa. Tällaiset järjestelmät voivat yksinkertaistaa ja helpottaa asioiden tallentamista. Mukautettu muoto sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen.

 

Niille, jotka ovat aina neulojen kanssa: parasta säilytystilaa pukuhuoneelle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 57 =