Стилен барбекю грил за даване на камък

Стилна барбекю скара от камък

Едно пътуване до джака включва не само вдишване на чист въздух и възможност да се отпуснете след работа в тежка седмица или дори да прекарате цяла ваканция. Повечето хора отиват къщичка за пикник, включително готвене на огън. Мнозина предпочитат да запалят открит огън и, като истински романтици, да го наблюдават, да пеят песни близо до него и да готвят кебапчета на дървени въглища. Но модерните технологии се движат далеч напред, като осигуряват уют и комфорт барбекю-грил за лятна резиденция. Помислете за тънкостите на избора на дизайна и основните им предимства.

Съдържание:

 • Предимства на конструкцията за шистови кебапчета
 • Характеристики на избора на продукта: какво да търсите
 • Сортове барбекю грили, опции и опции
Стилен и масивен барбекю грил за модерни вили

Стилен масивен барбекю грил за модерна дача

Стационарно барбекю за вили

Стационарно барбекю за вили

Модерен беседка за лятна къща с вградено барбекю

Модерна вила с вградено барбекю

Предимствата на техниката, която позволява готвене на открит огън, са очевидни. Първо, те са свързани с висока скорост на готвене: отнема три пъти по-малко време от готвенето при други условия. На второ място, варени ястия имат специален вкус и вкус. На трето място, съставките за готвене запазват своята сочност и в същото време губят вредните за здравето мазнини. Четвърто, огромен плюс е запазването на хранителни продукти.

Предимства на конструкцията за шистови кебапчета

В сравнение с традиционните фурнири, които са предназначени за приготвяне на кебапчета от шиш, такива грилове ви позволяват да приготвяте по-разнообразни ястия. Те имат и други предимства, които ви позволяват да готвите бързо, ефективно и вкусно.

 1. На традиционната скара има възможност за приготвяне на деликатни ястия - месни продукти, зеленчуци и дори зърнени храни.
 2. Удобната технология за готвене няма да се страхува, че съставките ще летят до въглищата.
 3. Благодарение на грил, става възможно да се готвят сравнително големи продукти, включително пиле на скара.
 4. Възможно е да се използват различни горива, например газ.

Ако решите да си купите скара за градината, вие няма да съжалявате, защото възможността да се забавлявам, докато се наслаждавате на вкусни ястия, пребиваващи в природата.

Арт нуво даки със същия оригинален барбекю грил

Оригинален барбекю грил в дача в стил Арт Нуво

Портативното барбекю се вписва добре във вътрешността на лятна вила

Портативното барбекю ефективно се вписва във вътрешността на лятна вила

С помощта на барбекю за барбекю можете да готвите всякакви ястия

С помощта на барбекю за барбекю можете да готвите всяко ястие

Характеристики на избора на продукта: какво да търсите

Има няколко критерия, които трябва да обърнете внимание при избора на този структурен елемент:

 • функционалните характеристики предполагат изчисляване на продукта за обикновена скара, пушене или готвене на вкусно барбекю;
 • вид гориво за готвене: традиционно взема предвид въглища, дърво, газ;
 • качеството на крайния продукт според вкусовите характеристики. Традиционно летните жители се ръководят от собствения си опит и обратна връзка от хора, които вече притежават такива устройства;
 • сезонен коефициент на използване, който определя дали е възможно да се използва устройството целогодишно или дали е предназначен изключително за пролетния, летния период. Всички сезони имат малка тента, осигуряване на защита на продуктите от мокри валежи;
Уютна селска веранда в стила на страна с газова пещ

Уютна селска веранда в стила на страна с газова пещ

Красив беседник в средиземноморски стил с барбекю

Красив беседник в средиземноморски стил с барбекю

 • Характеристики на услугата: някои видове конструкции изискват нужда от допълнително почистване и грижи;
 • материал за барбекю скара: много потребителски характеристики на готовия продукт зависят от него.

Барбекю грил за въглен ще бъде идеален вариант, защото ще получите вкусни ястия за кратко време.

Барбекюто е задължително нещо, което трябва да дадете

Барбекю грил дава възможност за кратко време да се готви вкусни ястия

Стилен и модерен интериор на малка вила с газов грил

Стилен модерен интериор на малка вила с газов грил

Барбекю грил за вили: сортове, опции и опции

Топлият сезон предполага не само кардинална промяна на гардероба и изображението, но и пикник в природата. През топлия сезон искам да прекарам повече дни и вечери със семейството си и как тук без пищен празник? За организирането на такива мероприятия е подходящ кебап от зеленчуци или месни продукти - това е корона на всяка маса. За да покажете и демонстрирате кулинарното си изкуство в която и да е част от вашата градина, е необходимо само да определите набор от характеристики, които ще направят компетентен избор:

 1. Ако детската площадка е с отворен тип, преносимите елементи са идеални за него. Много от тях са леки, така че те могат да бъдат избрани въз основа на размера на компанията и желаната област.
 2. Освен това стационарните съоръжения се състоят в оборудването им с допълнителни отделения, използвани за съхранение на гориво. Те също така ви позволяват да приготвяте десетки порции едновременно.
 3. Когато използвате грил в беседка или в друго пространство с ограничение, си струва да дадете предпочитание на решетки, които заемат минимално пространство.

Закупуването на барбекю грил върху дървени въглища за вили е отлично решение за тези, които искат да имат прекрасно време и като вкусно приготвени вкусни ястия.

Арбалет в стила на синтез с неподвижна скара за дърва

Арбалет в стила на синтез с неподвижна скара за дърва

Малка уютна веранда с вградено барбекю

Малка уютна веранда с вградено барбекю

Газ грил-барбекю - отлично решение за приготвяне на всякакви ястия

Габрики за барбекю - отлично решение за приготвяне на всякакви ястия

Тип строителство

Често инсталациите се монтират в зоната на открити площи, поради което трябва да се внимава при избора на материала за производство:

 • керамика - екологично чистият материал допринася за пълното запазване на основните хранителни свойства на продуктите и също така помага да се избегнат външни неприятни миризми от изпаренията.
 • Неръждаема стомана е най-добрият вариант, но не е подходящ за хора, които придават значение на идеалния вид грил: по време на използването на част от такъв дизайн избледняват, губят поглед.
 • Емайлираните елементи се считат за най-ненадеждни, тъй като покритието бързо се влошава, но цената е на разположение и при рядкото използване на продукта, тази опция може да стане приемлива.
 • Чугун - най-трайният материал, характеризиращ се със свойството на трайност. На естетическите показатели не е по-нисък от продуктите от други материали.

Каквато и да е газ скара за да даде и да изберете, вие трябва да се ръководи от параметрите и предназначението, това е най-добрият вариант, като същевременно се поддържа необходимите качества и характеристики на продукта.

Красива и удобна керамична скара за барбекю

Красива и удобна керамична скара за барбекю

Емайл преносимо барбекю за вили

Емайл преносимо барбекю за вили

Конструкции и техните характеристики

Стационарна скара

Той веднъж е поставен на определено място, което е непоклатимо за него завинаги. Заслужава си да вземете подходящо място в секцията ви за дача, където всички членове на семейството ще се съберат на разкошните шумни ястия. предимства стационарен барбекю грил се състои в това, че е постоянно на едно място, така че е възможно да се украси в съответствие с околния пейзаж. И ако получите целогодишен продукт, можете да се насладите на вкусния вкус на прясно приготвени ястия през цялата година.

Окачен грил

Дизайнът е подреден така, че потребителят от двете страни на цилиндъра да прави дупки и след това да премине през тях верига. Традиционно такъв дизайн не може да се прехвърля, въпреки че тази възможност е налице. Предимството е еднакво пържене, задушаване и пушене, така че готовите ястия имат прекрасен вкус. Окачените скари за барбекю са неподвижни, така че могат да бъдат проектирани така, че да заобикалят пейзаж и действа като обект фасада.

Портативен продукт

Това е малка монтажна единица, която може да се използва не само в условията на страната, но и да се приземи с природата в градски условия. Продуктът не заема много място и ви позволява да подготвите вкусни ястия. Предимството на тази опция е бързото сглобяване и демонтаж, така че не е нужно да се бъркате преди да направите шиш кебап. Този тип конструкция може лесно да се транспортира в колата, тъй като не заема много място в багажното отделение. И ако е необходимо, можете да го прехвърлите в ръцете си - малко тегло ви позволява да направите това без много трудности.

Вградена опция

Този тип продукт е масивен, така че основният плюс е способността да се слага много храна. Също така предимствата са в неговата сила, надеждност и стабилност. Този дизайн традиционно е изграден в условията на страната и се използва за отдих на големи компании. Предимствата му са, че инсталацията не заема много място и ви позволява да подготвите вкусна храна за голям брой хора.

Камина + барбекю

Това устройство работи на всички познати принципи на "две в едно". Такива продукти често се вграждат беседки, в който вечер температурата на въздуха става по-ниска. Конструкциите позволяват не само да се затоплят от огъня, но и да се приготвя храна на коша.

опушвална

Продуктът прилича на чугунен варел, оборудван със затваряща конструкция. Под него можете лесно да изградите огън, а върху палетта да изреждате продукти за готвене. Освен това, този палет се придвижва до областта на цевта, която се загрява от огъня. В затворен контейнер има качествена подготовка на храна, във връзка с която придобива не само изискан вкус, но запазва полезните си вещества.

Стационарен комфортен, макар и масивен грил с пушене

Стационарна масивна скара с опушена камина

Класификация по вътрешна част

Има огромен брой различни решетки, а най-често срещаните са грил барбекю грил за даки. Газовите инсталации също често се използват.

Газови решетки

Продукти, работещи на газ, Те имат значително предимство - множество възможности и богати функционални възможности. Температурата на готвене се регулира чрез подаване на газ към определени плочи от керамични горелки. Друго предимство е високата скорост на отопление, която ви позволява бързо да готвите тези или други ястия. Недостатъкът е, че храната няма интензивен вкус.

Дървени изделия

Такива проекти са идеални за пържене на всеки месен продукт. Те също са широко използвани за пушене. Основният недостатък на продуктите - появата на сажди и мръсотия след процеса на готвене.

Малка, оригинална скара за дърва за огрев

Малък грил на дървото

Тосканско строителство

Това е специален преносим тип инсталация, оборудван с малък метална решетка и оборудвани с крака. Този тип строителство е най-простият, широко използван за готвене на голям брой ястия в домашна камина.

Електрически принцип

Този тип инсталация е в търсенето. Той работи според схемата на обръщащия се фреза, а съдовете остават съответните следи. Контрол на температурата се извършва чрез вграден термостат. Недостатъкът е, че приготвените ястия нямат уникален вкус на жив огън.

Така че, да си купите скара за барбекю с въглен за дача, няма да е трудна. След избора на правилното устройство, трябва да изберете аксесоари и специални продукти за грижа, за да осигурите дълъг живот. Задължителното комплект традиционно включва щипци, дълги мачове, вилици, шпатули, брикети. Компетентният подход при избора на устройство ви гарантира чудесно забавление в природата и добро настроение. И можете да се насладите на пресни кебап или други продукти, приготвени на огъня, дори и през цялата година!

Малкото преносимо барбекю с въглен е подходящо както за дача, така и за прост пикник в природата

Малкото преносимо барбекю с въглен е подходящо както за дача, така и за прост пикник в природата

Барбекю скара за даки: преглед на съвременните модели за най-вкусно и комфортно почивка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 57 =