Бластинг боја и облик игре у стилу поп арт

Бластинг боја и облик игре у стилу поп арт

Поп арт стил ушла је у унутрашњост домаћинства од средине педесетих година КСКС века. Затим су активно представљене изложбе слика модерних уметника који су радили у овом правцу. Задатак овог стила је да шокира и претвори баналност у необичну и живописну стварност. Главне одлике таквих Валлпаперс - постати дело савремене уметности на зиду. Ово је бесплатна игра са бојом, текстуром, облицима и величином украса.

Садржај:

  • Врсте поп уметности као уметност
  • Неколико једноставних правила
Свирамо супротно - лаконски стил у унутрашњости и екстравагантни зид са светлом позадином

Свирамо супротно - лаконски стил у унутрашњости и екстравагантни зид са светлом позадином

Врсте поп уметности као уметност

Без обзира на утицај мода на дизајн, светле боје и нестандардне идеје увек изазивају задовољство и изненађење. Да би се уклопили у стил поп арт, дизајнери препоручују занимљиве идеје.

Љубазна једноставност

Ловерс минимализам неизрециво се радује једноставној, јефтини, али импресивној идеји играња на контрастима. Ако се лепи 4 зид или неколико делова једног акцентног зида монофонска тапета различите светле боје, гости ће бити преплављени креативношћу одмах иза прагу.

У уметности поп арта не постоји концепт прекривања са бојом

У уметности поп арта не постоји концепт прекривања са бојом

Савет! Израда једноставних монофонских зидова, можете примијенити занимљиву технику - направити плафон наглог! Зидови са светлом цртежом на плафону - врхунац необичности.

Можете да победите плафон својим омиљеним херојима - неограничен лет за фантазију

Можете и да победите плафон са својим омиљеним ликовима - нема ограничења за фантазију

Добар ретро

Тканина са сликама фотографије педесетих, шездесетих, па чак и 30-их, тапета у облику записа новина и часописа - ово монохромна шема боја добро иде модерни стилови и берба.

Негде у космичким пољима Алпха кентауруса

Напомене о романтици, преплетене са егзотичним, додаце велики цвеће из света фантазије. Не налазе се у баштама или земаљској природи, али често нас посећују у машти. Таква платна хармонично се уклапају као у Цоунтри стиле, Ако фантазија не води далеко од стварности, тако да модерно и чак високотехнолошки.

Савет! У другом случају, може се нагласити и украсити таквом платном угаоној зони, имитирајући зелени угао са узорцима прикупљеним од истраживача свемира из неке непознате планете у сазвежђу Цигнус.

Пад нереалности у унутрашњости

Пад нереалности у унутрашњости

 

Домаћа изложба у стилу Анди Вархол

Овај модерни уметник је познат по својим нестандардним радовима - киселим портретима познатих личности и сликама савремених производа. Светле капи и низ понављајућих слика "закачили" јавност, своје ремек-дело су откупиле од првих минута отварања изложбених дворана.

Савет! За декорацију необичне собе може бити валлпапер валлпапер са имиџом култне славине. Осмех једног или двије стотине људи од стране Марилин Монрое или друге омиљене звезде дефинитивно ће победити све на лицу места.

Реци"нет" скучному оформлению спальни

Реците "не" у дизајну спаваће собе

Идеја! Гардеробер, украшен бојеним обојеним ципелама, сваке године ће задовољити сваку модуристу.

Мала тајна: соба у стилу поп арта може бити украшена сопственим рукама, користећи шаблон и балоне с бојом

Мала тајна: соба у стилу поп арта може бити украшена сопственим рукама, користећи шаблон и балоне с бојом

  • Ако вам је досадно рутински и типични зидови а ла кафеа или мртвих животиња у духу "шамат сала, лука и чаше водке на столу, кухињски простор, украшен цртежима канте супе свих боја дуге, сигурно ће се развеселити ујутру и разведрити се. А ако власник стана није без ироније и само ироније, платно ће се о томе испричати у облику занимљиве свиње у посуђе, који се лако може направити по наруџби.
  • Дечија соба може постати прави рај и фабрика будућих креативних славних, ако купите позадину или маркерску боју, на којој можете да обојите посебним бојама. Свака "умјетност" дјеце се с правом назива "поп арт". И у реду је да ће то бити континуиране апстракције и хаотичне линије и бројке, све ово већ дуго времена објашњава фразу "Ја сам уметник, ја то видим!"

Савет! Ако се не усуђујете да децији соби дају фантазије своје деце, усмерите своје импулсе у правом смеру. На пример, прекрасна ручно нацртана позадина долази из отисака прстију свих чланова ваше породице.

  • Ако не желите да нацртате директно на позадини, можете ићи на прецизнији начин - направите неколико сјајних скица, ставите их заједно и дајте компанији производњу Зидни папир за наручивање. Као резултат, добићете јединствену унутрашњост ручно израђеног дизајна у најразличитијем смислу.
  • Модерна канцеларија такође не мора бити досадан ретро испуњен чврстим храстов намештај или сличност канцеларије са сивом позадином, плашљиво изливање из рупа међу уским полицама. Доле са стереотипима - ослобађамо акцентни зид за огроман, патосан и светао долар. Он је онај који на крају привлачи срећу финансијски.
  • Ако волите дугачке шетње на интернету увече, можете се окренути на тему рачунара, али приступите је из другог угла. И сви могу да вам помогну са својом омиљеном јабучном јабучицом - логом Аппле.

Граффити

Креативност уличних уметника ретко оставља некима равнодушним. Понекад, посматрајући како градске власти немилосрдно наслањају преко зидова које је осликала конзерва са "вандалима" у борби против вандала, ухватите себе како размишљају: било би лепо бити овакав дневног боравка или спаваће собе нацртати нешто у зиду. Граффити - одлична идеја за дизајнирање било које собе, чак и спаваће собе.

Светао, модеран, модеран - све је о балонираном зиду

Зид бојен са балонима - светао, модеран, модеран

Савет! Људи који су одабрали стил уметности за дизајн ентеријера имају другачији начин размишљања, индивидуални унутрашњи свет и разликују се од осталих, и стога могу приуштити гангстер спаваћу собу у стилу филма "Град грехова".

Луксузни црни зидови са белим контурама и ретким, али добро дефинисаним шкрлатним луком, поставит ће вас за урбану криминалну романсу и пикантне ноћне авантуре. Ова соба није погодна за гламурозни пар, али то ће бити излаз за необичан пар цинепхилес.

Савршена комбинација класичне шеме боја

Савршена комбинација класичне шеме боја

Ако желите да зидови украшеју више неутралних слика, можете одабрати платно са стилским старим и свакако монохромним аутомобилом.

Савет! Поздравите сличну тему, као и слике у стилу стрипова и адолесцената. Одрасла дјеца могу бити смељно причвршћена позадине-постери из истог филма, вероватно су га видели пред родитељима.

Ако се ваши деци разликују према вашем мишљењу, нека бирају свој херој и омиљени оквир независно. Није битно да ли је Шива од шесторице од Мортал Комбата, Јокер или отровне даме из Батмана. Ово је њихово наследство! А родитељи и даље морају поштовати свет тинејџера, јер је он практично формирана личност са сопственим преференцијама и интересима.

Пуна уметност нестандардна

Ако вам се свиђају веома необичне ствари, можете купити холографска позадина са имиџом градских пејзажа, древних замкова или имитације тродимензионалних простора или паузе у зиду. Због врсте цртежа и холографских детаља, они проширују простор и практично отварају друге светове и портале паралелним универзумима. Ово је јединствена идеја за игру стил поткровље или грунге.

Илузија или стварност?!

Илузија или стварност?!

Савет! Декорисање креативних нагласака зидова и плафона, играње са осветљењем, напуштање типичних лустера и уређење неколико зоне са рефлектором, постављене на различите начине - полукружнице, лукови, слова С, итд.

Неколико једноставних правила

Упркос чињеници да је поп арт слободан стил који не препознаје границе, дизајнери савјетују да обрате пажњу на неке тачке. Поп арт је врло светао правац, а ако преоптерећујете собу бојом, претвориће се из необичног уметничког објекта у луку "гомилу маља".

Како избјећи типичне грешке?

  1. Акцент би требао бити један. Ако је то светао зид, онда је направљен сам. Остала три зидова, под и плафон служе као скромна позадина, наглашавајући јединственост. Ако се планира чудесни плафон, онда су сви 4 зидови и подови требали бити монофонски, али су 4 различите боје дозвољене тоновима до врха.
  2. Велике слике треба да буду на највећем зиду. Не постављајте огромно лице у стил графике у малој малој соби, неће изгледати. У свему је неопходно посматрати хармонију.
  3. Дарк Тонес визуелно "појести" простор, могу се дозволити у великим просторијама. Ако немате веома широку област, дајте предност опцијама светлости.

Поп-арт стони позадини су прави поклон за креативне личности који добијају добру прилику да пробају улогу декоратера. Даре, да, устаните и како да знате, можда контактирањем појединачног пројекта за њега Штампај на фотографији, приметићете и не добити ни једну појединачну наруџбину, али ваши креативни импулси ће пружити прилику да ваш омиљени хоби направите свој омиљени посао!

По стопама Андија Вархола: избор светлих ентеријера са тапетама и плакатима у стилу поп уметности

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =