Olohuone, jossa näkymät venytyskaton ympärille

Olohuone, jossa näkymät venytyskaton ympärille

Valaisemiseksi venytysraja, käytetty spot valaistus, joita kutsutaan pisteiksi. Niitä pidetään tämän vaihtoehdon menestyneimpänä. Tällaisella valaisimella on ominaispiirteet, jotka erottavat sen muista valaistuslaitteista:

 1. paikalla on saranoitu osat, joiden avulla voit muuttaa valon virtauksen suuntaa, jotta voit ohjata palkin oikeaan suuntaan;
 2. Laitetta ei ole suunniteltu valaisemaan koko huone - se on pistekokoonpano, joka kykenee korosta alueet tai yksittäisiä osia;
 3. on pieniä mittoja ja erilaisia ​​muotoja.

Jos haluat valita sopivan vaihtoehdon tietylle tilanteelle, kannattaa tutustua pisteiden etuja.

sisältö:

 • Paikkojen etuja
 • luokitus
 • Majoitusvaihtoehdot
 • asennus 
Valoisa keittiö, jossa on neliön valonheittimet

Valoisa keittiö, jossa on neliön valonheittimet

Paikkojen etuja

Tällaisten valaisimien käyttämisen etuja venytetyn katon järjestämisessä ovat seuraavat:

 1. Kyky valita minkä tahansa tyylisen sisustusratkaisun, koska valaisimet voivat olla erilaisia ​​muotoja ja malleja.
 2. Yksinkertainen asennus, jonka voit tehdä itse.
 3. tilaisuus kaavoitustilaa ja säästää valaistusta. Paikoilla voidaan korostaa etuja ja piilottaa tilojen puutteet korostaen tiettyjä yksityiskohtia.
Kaksoispisteet modernissa olohuoneessa

Kaksoispisteet modernissa olohuoneessa

Makuuhuone itään

Makuuhuone itämainen tyyli

Merkkien luokittelu

Näitä tuotteita tuottavat useat kotimaiset ja ulkomaiset markkinat. Erilaisten pisteiden joukosta voidaan erottaa seuraava luokittelu:

 1. Sulautetut paikat. Osa rakentamisesta peittää venytetyn katon, lamppu näyttää esteettisesti miellyttävältä. Haittapuolena on monimutkaisuus asennettaessa. On tarpeen leikata reiän haluttu halkaisija, tehdä johdotus ja noutaa termorengas.
 2. Pintavaihtoehdot mutta ne on asennettu kattopinnalle, mutta kannattaa muistaa, että tuotteen painon alla kangas voi kaatua, joten se on kiinnitettävä teräsrakenteeseen.
 3. Yläpuolella näkyvät paikat joka on samanlainen kuin pinta, koska se on kiinnitetty tasoon, mutta laite on yhteydessä kankaaseen, mikä näyttää paljon houkuttelevalta.
Sulautettu paikka hopealla leikattu

Sulautettu paikka hopealla leikattu

Mustat värit

Mustat värit

Pinta-asennus joustavaan kattoon

Pinta-asennus joustavaan kattoon

Erilaisia ​​majoitusvaihtoehtoja

Erilaiset suunnitteluratkaisut mahdollistavat valaisimien käytön eri paikoissa ja huoneissa talossa.

Vaihtoehtojen järjestys pisteiden sijoittamiselle

Vaihtoehtojen järjestys pisteiden sijoittamiselle

Huomautus! varten keittiötilat käytä työalueen korostusta ja ruokapöytä. Jos huone on pienikokoinen, yksi kääntöpöytä riittää.

Spotti korostaa keittiön työtasoa

Spotti korostaa keittiön työtasoa

 • Vuonna makuuhuoneissa tai olohuoneissa Hallit käyttävät useita pisteitä, useimmiten pari numeroita (4 tai 6 kappaletta) - kaikki riippuu huoneen koosta ja valaistuksen tarpeellisesta kirkkaudesta.
Makuuhuone pehmeillä väreillä

Makuuhuone pehmeillä väreillä

 • varten käytävällä tai käytävällä on tärkeää luoda riittävä valon kirkkaus. Voit valita yhden paikan, jossa on useita valaisimia tai yksittäisiä versioita laitteista. Ne sijaitsevat kehällä tai huoneen keskellä.
Huone on hyvin valaistu pisteiden ansiosta

Huone on hyvin valaistu pisteiden ansiosta

 • Taimitarhassa ei ole tärkeää noudattaa selkeää geometriaa, tässä tärkeintä on toimivuus. välttämättä valaista paikkoja pelejä tai luokkia lapsen kanssa. Intensiivisyys valitaan siten, ettei se häikäise, mutta ei myöskään silmien rasitusta.
Tyylikäs lastenhuone

Tyylikäs lastenhuone

 • Kylpyhuoneessa, jossa ilman kosteutta lisätään valaistusjärjestely on tärkeää noudattaa turvallisuutta. Tämän pitäisi olla tuotteita, joissa on suljettu kotelo.
Kylpyhuone, jossa on pienet sisäänrakennetut valot

Kylpyhuone, jossa on pienet sisäänrakennetut valot

Vihje! Paikkoja voidaan käyttää paitsi asuintiloissa, myös myös kahvilan järjestely, toimisto ja vähittäiskaupan tilaa. Ne toimivat esimerkiksi galleriassa, koska ne pystyvät korostamaan yksittäisiä näyttelyitä.

asennus

Merkittävä asema valaistuksen asennuksessa on sähköjohdotuksen asennus. Ennen asennuksen jatkamista on määriteltävä selvästi, mitkä paikat sijaitsevat spot-valot.

Lähettämisprosessi

Lähettämisprosessi

Vihje! Ensinnäkin piirrä kaavio sähkökommunikaatioista. Valitse sitten kaapelin poikkipinta ja pituus, huolehdi kaapeleiden ja kytkentälaatikoiden eristämisestä sekä kiinnittimistä.

Sisäänrakennetun rakenteen asennus

Sisäänrakennetun rakenteen asennus

Kiinnitä huomiota! Asennuspaikoissa on tarpeen asentaa metalliset renkaat ja myös leikata rainaan kohdistuvat aukot, joiden kautta liitäntäjohdot tulevat ulos.

Valonheittimen liittäminen

Valonheittimen liittäminen

Menetelmät pisteiden kiinnittämiseksi

Kiinnitysmahdollisuuksia on useita valaisimet:

 1. Asennus koukkuun. Joten keskeytetyt tuotteet on asennettu. Useimmiten koukut ovat levyissä. Tikkaiden avulla ne voidaan kiinnittää missä tahansa. Kun kalvo on kiristetty, siihen on merkitty paikka, johon koukut on sijoitettu. Kanvalle on liimattu rengas ja tuloksena olevasta reiästä saa johdot, joihin laite on kiinnitetty.
 2. Asennus säädettävällä telineellä. Tämä vaihtoehto sopii yksittäisten laitteiden asentamiseen. Teline on kiinnitetty asennuksen jälkeen pussukka kiristysnauhalle. Alustalle asennettavan kalvon päälle liimataan muovirengas, jonka jälkeen valaisin kiinnitetään johdotukseen ja asennetaan reikään.
 3. Asennus alustalle. Tätä vaihtoehtoa käytetään yläpuolisten kohteiden asennuksessa. Jos haluat ripustaa laitteen, käytä kiinnityslaitteeseen kiinnittynyttä erikoispalkkia.
Asennus tehdään koukulla

Asennus tehdään koukulla

Telineen asettelu

Telineen asettelu

Lampun asentaminen alustalle

Lampun asentaminen alustalle

Huomautus! Paikkoja voidaan asentaa vain kattoon, mutta myös aseta seinän pinnalle lisää valaistusta.

Sisäkatot venytyskattoille: näkymät, sijainti ja vinkit sopivaan asennukseen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + = 20